|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
סלט ביצים אסייתי
/ דניה ויינר
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים (6 מנות)
|
6 ביצי חופש בגודל L |
2 כפות גדושות של מיונז |
2 גבעולי בצל ירוק |
1 כפית ג'ינג'ר מגורד |
צ'ילי אדום לפי מידת החריפות הרצויה |
1 כפית סויה |
אופן ההכנה |
- מניחים את הביצים בסיר עם מים פושרים. מבשלים על רתיחה עדינה כ-10 דקות. מסננים ומניחים להתקרר.
- מקלפים את הביצים ומועכים אותם בקערה בעזרת מזלג למרקם גס.
- מווסיפים לביצים את שאר המרכיבים, מיונז, בצל ירוק, ג'ינג'ר, סויה וצ'ילי.
- מערבבים היטב ומגישים בטמפ' החדר.
| חזרה | | |