שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט ביצים אסייתי / דניה ויינר


חומרים (6 מנות)
6 ביצי חופש בגודל L
2 כפות גדושות של מיונז
2 גבעולי בצל ירוק
1 כפית ג'ינג'ר מגורד
צ'ילי אדום לפי מידת החריפות הרצויה
1 כפית סויה
אופן ההכנה
  1. מניחים את הביצים בסיר עם מים פושרים. מבשלים על רתיחה עדינה כ-10 דקות. מסננים ומניחים להתקרר.
  2. מקלפים את הביצים ומועכים אותם בקערה בעזרת מזלג למרקם גס.
  3. מווסיפים לביצים את שאר המרכיבים, מיונז, בצל ירוק, ג'ינג'ר, סויה וצ'ילי.
  4. מערבבים היטב ומגישים בטמפ' החדר.
חזרה