|
|
|
|
סלט כרוב בשני צבעים ברוטב ויניגרט תמרים
/ עדי שוורץ
|
חומרים
|
1/2 כרוב לבן, חתוך לרצועת דקיקות |
1/2 כרוב אדום, חתוך לרצועות דקיקות |
חופן חמוציות |
חופן פקאן סיני |
חופן בוטנים קצוצים |
חופן פטרוזיליה קצוצה |
לרוטב: |
1/4 כוס סילאן |
1 כפית חרדל דיז'ון גרגרים |
1 שן שום כתושה |
1/4 כוס סויה |
מלח ופלפל שחור גרוס |
3 תמרים מגולענים וקצוצים גס |
2 כפות חומץ בלסמי |
1/2 כוס שמן זית |
אופן ההכנה |
- שמים בקערה את כל מרכיבי הסלט.
- מערבבים במעבד מזון את מרכיבי הרוטב, למעט השמן. מוסיפים את השמן בזרזוף עדין ומערבבים עד להיטמעות.
- שופים את הרוטב לקערה ומערבבים היטב.
| חזרה | | |