שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט כרוב בשני צבעים ברוטב ויניגרט תמרים / עדי שוורץ


חומרים
1/2 כרוב לבן, חתוך לרצועת דקיקות
1/2 כרוב אדום, חתוך לרצועות דקיקות
חופן חמוציות
חופן פקאן סיני
חופן בוטנים קצוצים
חופן פטרוזיליה קצוצה
לרוטב:
1/4 כוס סילאן
1 כפית חרדל דיז'ון גרגרים
1 שן שום כתושה
1/4 כוס סויה
מלח ופלפל שחור גרוס
3 תמרים מגולענים וקצוצים גס
2 כפות חומץ בלסמי
1/2 כוס שמן זית
אופן ההכנה
  1. שמים בקערה את כל מרכיבי הסלט. 
  2. מערבבים במעבד מזון את מרכיבי הרוטב, למעט השמן. מוסיפים את השמן בזרזוף עדין ומערבבים עד להיטמעות.
  3. שופים את הרוטב לקערה ומערבבים היטב.

חזרה