1. מקציפים את הגבינה והסוכר במערבל על מהירות נמוכה במשך שתי דקות. מוסיפים ביצה אחת ומקציפים שתי דקות, מוסיפים עוד ביצה מקציפים, עוד שתי דקות וממשיכים ככה עם כל הביצים. 2. מניחים קערת מתכת מעל סיר עם מים רותחים (באן מארי), מוסיפים את השוקולד והשמנת המתוקה וממיסים. סבלנות, זה יקח בערך 10 דקות. 3. כשהשוקולד נמס, נותנים לו להתקרר קצת ואז מוסיפים אותו לתערובת הגבינה והביצים. מקציפים יחד במשך 10 דקות. 4. משמנים תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ במעט חמאה. מרסקים את עוגיות השוקולד לפירורים דקים אבל לא לאבקה. מהדקים את הפירורים לתחתית התבנית. יוצקים מעל את תערובת הגבינה והשוקולד ואופים בתנור שחומם מראש ל 175 מעלות צלזיוס במשך 50 דקות או עד שהעוגה תופחת. כבר אמרתי שלא צריך להיבהל מסדקים. 5. מוציאים את העוגה מהתנור, מקררים בטמפרטורת החדר כ - 4 שעות ואז מכניסים למקרר לשעתיים. מוציאים מהמקרר, מניחים צלחת שטוחה מעל העוגה ולוחצים, מהדקים את העוגה היטב – כך היא תקבל מרקם חלק ואחיד. 6. מכינים את הציפוי: מערבבים את השמנת והסוכר ומחכים 5 דקות או עד שגרגרי הסוכר נמסו בשמנת. 7. יוצקים את הציפוי על העוגה ואופים 5 דקות בתנור שחומם מראש ל 175 מעלות צלזיוס.
|