1. מנקים היטב את כל הירקות, קולפים את תפוחי האדמה וחותכים את כל הירקות לקוביות קטנות. קוצצים את השום. 2. מחממים את השמן בסיר רחב ושטוח, מוסיפים לו את השום הקצוץ וקוביות הבצל. מערבבים ומוסיפים את העגבניות והמלח מאדים מעט ומוסיפים את כל התבלינים והמים. מערבבים ומביאים לרתיחה. 3. כאשר הנוזלים רותחים מוסיפים אל הסיר את קוביות תפוחי האדמה, הפלפלים והגזר. מכסים ומבשלים כ 30 דקות או עד שכל הירקות התרככו. 4. מי שרוצה להוסיף פרוסות נקניק או נקניקיות חתוכות לפיסות, יעשה זאת עכשיו. 5. טורפים את הביצים בקערית קטנה ויוצקים מעל לירקות, או שוברים אותן בזהירות אל תוך הירקות. מכסים וממשיכים לבשל כ 10-5 דקות ללא בחישה, עד שהביצים נקרשות ומתקשות. מגישים חם מעל גרגרי קוסקוס.
|