שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

רוטב פטנסקה / אנה וגנר

בעברית: רוטב "בנוסח הזונה". בימי הביניים המאוחרים הכנסיה הקתולית לא הרשתה לזונות של פירנצה להסתובב ברחוב. רק ביום שני היה מותר להן לצאת. ומה יאכלו הן והקליינטים שלהן כל השבוע?


חומרים
1/3 כוס שמן זית
10 אנשובי משומרים, מעוכים
4 שיני שום מעוכות
100 גרם זיתים שחורים מגולענים, קצוצים דק דק.
פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
  1. מחממים את השמן, מטגנים את השום כדקה, מוסיפים את שאר החומרים. מטגנים תוך כדי ערבוב 3-4 דקות.
חזרה