הפיליפינית החריפה - נודלס עוף ובוטנים
/ מסעדת ג'ירף
המנה המיתולוגית של מסעדת ג'ירף שכולה שיר הלל לעוף, חלב קוקוס , חמאת בוטנים וכוסברה
|
חומרים (2 מנות)
|
300 גרם (1/2 חבילה) אטריות ביצים, מבושלות לפי הוראות היצרן |
1/2 כוס רצועות חזה עוף (135 גרם) |
2 כפות מחית קארי אדום |
1 כפית ג'ינג'ר כתוש |
1 כפית שום כתוש |
1/2 כפית מלח |
1 כפית סוכר |
3/4 כוס חלב קוקוס (150 מ"ל) |
3/4 ציר עוף (150 מ"ל) |
1 כף בוטנים מטוגנים גרוסים |
1 כף בוטנים מטוגנים שלמים |
1/4 כוס מקלות בצל ירוק (30 גרם) |
1 כוס כוסברה, קצוצה גס |
אופן ההכנה |
- במעט שמן מטגנים בווק על להבה גבוהה עוף, ג'ינג'ר, שום ובצל ירוק
- מוסיפים את מרק העוף, חלב קוקוס, קארי ומלח, סוכר ואת 2 סוגי הבוטנים. מצמצמים את הרוטב במשך דקה ומוסיפים לרוטב את האטריות.
- הגשה: מחלקים לקערות אישיות ומפזרים מעל כוסברה
|
חזרה |