|
|
|
|
עוגת בננות
/ גילה פרץ
|
חומרים
|
120 גרם מרגרינה |
1 כוס סוכר |
2 ביצים |
1.5 כוסות קמח |
1 כפית סודה לשתייה |
1/2 כפית מלח |
1/2 כפית תמצית וניל |
1/2 כפית אבקת אפייה |
1/2 כוס אגוזים קצוצים |
חופן פצפוצי שוקולד |
4 בננות בשלות, קלופות ומרוסקות |
אופן ההכנה |
- במערבל, שמים את הסוכר והמרגרינה ומתחילים להקציף. מוסיפים את הביצים בהדרגה ואת שאר החומרים - לפי הסדר.
- יוצקים את התערובת לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות
- אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני במשך כ-30 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
| חזרה | | |