שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגת בננות / גילה פרץ


חומרים
120 גרם מרגרינה
1 כוס סוכר
2 ביצים
1.5 כוסות קמח
1 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית תמצית וניל
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כוס אגוזים קצוצים
חופן פצפוצי שוקולד
4 בננות בשלות, קלופות ומרוסקות
אופן ההכנה
  1. במערבל, שמים את הסוכר והמרגרינה ומתחילים להקציף. מוסיפים את הביצים בהדרגה ואת שאר החומרים - לפי הסדר.
  2. יוצקים את התערובת לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות
  3. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני במשך כ-30 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
חזרה