לביבות תרד וגבינה
/ איילת בן-יוסף
קלות, בריאות וטעימות לאללה. מגישים על תבשיל חיטה וטחינה בשלושה צבעים - קישור למתכונים מצד ימין.
|
חומרים (4 מנות)
|
1 חבילה גדולה תרד טרי |
100 גרם גבינה בולגרית פטה, או מלוחה |
1 ביצה |
1/3 כוס פירורי לחם |
מעט שמן לטיגון |
אופן ההכנה |
- ראשית מאדים את התרד - השיטה הכי טובה לדעתי היא במסננת מעל סיר עם מים רותחים, אבל אפשר גם במחבת. כשכל התרד "נבול" מורידים מהאש ומצננים. סוחטים וקוצצים את התרד.
- בקערה גדולה מפוררים את הגבינה, מוסיפים את התרד הקצוץ, הביצה ואת פירורי הלחם ומערבבים היטב.
- במחבת מחממים שמן לטיגון, צרים לביבות שטוחות (בערך 12 לביבות) ומטגנים משני הצדדים עד שהן זהובות.
|
חזרה |