סלסה
/ איילת בן-יוסף
מגישים עם חטיפי נאצ'וס – הגרסה הישראלית והזולה היא "דוריטוס". המשקיענים יכולים לטגן פיסות של פיתות.
|
חומרים (4 מנות)
|
3 עגבניות בשלות קלופות וקצוצות ללא הזרעים |
1 פלפל אדום קצוץ (ללא זרעים) |
1 בצל אדום קטן קצוץ דק-דק |
2 כפות כוסברה או פטרוזיליה קצוצה |
2 שיני שום כתושות |
פלפלון חריף צ'ילי קצוץ או טבסקו לפי הטעם |
אופן ההכנה |
מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומניחים בצד לנוח לחצי שעה לפני ההגשה.
|
חזרה |