שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלסה / איילת בן-יוסף

מגישים עם חטיפי נאצ'וס – הגרסה הישראלית והזולה היא "דוריטוס". המשקיענים יכולים לטגן פיסות של פיתות.


חומרים (4 מנות)
3 עגבניות בשלות קלופות וקצוצות ללא הזרעים
1 פלפל אדום קצוץ (ללא זרעים)
1 בצל אדום קטן קצוץ דק-דק
2 כפות כוסברה או פטרוזיליה קצוצה
2 שיני שום כתושות
פלפלון חריף צ'ילי קצוץ או טבסקו לפי הטעם
אופן ההכנה

מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומניחים בצד לנוח לחצי שעה לפני ההגשה.
חזרה