פסטה עם קוביות חזה עוף
/ איילת בן-יוסף
אם יש לכם בבית רוטב פסטו מוכן - אתם מוזמנים להשתמש בו, אוהבי החריף יכולים לתגבר את השום או להוסיף חצי פלפלון-חריף.
|
חומרים (4 מנות)
|
1 חבילת פסטה (פנה או פוזילי) |
500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות |
1 חבילת בזיליקום |
4-3 שיני שום |
1 קופסת חלב קוקוס |
מלח (או רוטב סויה) ופלפל שחור |
אופן ההכנה |
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
- בינתיים מכינים את הרוטב: קוצצים את הבזיליקום עם השום דק-דק (אפשר גם במעבד מזון). במחבת גדולה מטגנים את קוביות העוף (במעט שמן) - עד שהן מלבינות לגמרי (עניין של שלוש דקות). מוסיפים לעוף את הבזיליקום-שום ומערבבים חצי דקה. יוצקים את חלב הקוקוס ומבשלים על אש קטנה שתיים-שלוש דקות.
- בינתיים הפסטה צריכה להיות מוכנה - מסננים ויוצקים עליה את העוף עם הרוטב. מערבבים היטב ומגישים.
|
חזרה |