שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט ירוק דקיק / איילת בן-יוסף


חומרים (4 מנות)
1 ראש חסה ערבית רק העלים הצעירים והיפים
1 חבילת צנוניות
3 מלפפונים
1 צרור קטן נענע
4 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
מלח ופלפל
אופן ההכנה
שוטפים היטב את כל הירקות, את החסה קוצצים דק-דק לרצועות, את הצנונית והמלפפונים אפשר לגרר בפומפיה, ואפשר לחתוך לגפרורים (ג'וליאן) דקים, אני מעדיפה את האפשרות השניה. את עלי הנענע חותכים לרצועות דקות. מערבבים את כל הירקות בקערה, מוסיפים שמן, מיץ לימון, מלח ופלפל ומגישים בזריזות.


חזרה