רוטב פלפלים קלויים
/ איילת בן-יוסף
רוטב מצויין - שווה להכין ולשמור במקרר. אוכלים אותו כמו ממרח על לחם, אפשר לערבב אותו עם גבינה לבנה ולקבל גבינה מתובלת מעולה.
|
חומרים (4 מנות)
|
3 פלפלים אדומים בשרניים |
2 שיני שום |
3-2 כפות שמן זית |
1 כף חומץ בלסמי (או כל חומץ אחר) |
מלח לפי הטעם |
אופן ההכנה |
קולים את הפלפלים - בתנור או על הכיריים, איך שאתם מעדיפים. קולפים ונפטרים מהזרעים. מכניסים למעבד מזון את כל המרכיבים וטוחנים לרוטב אחיד. טועמים ומתקנים אם צריך.
|
חזרה |