|
|
|
|
פשטידת פסטה וגבינות
/ איילת בן-יוסף
|
חומרים (6 מנות)
|
1 חבילת פסטה (500 גרם) - פנה או קרניים, מבושלת לפי הוראות היצרן |
1 גביע קוטג' |
2 ביצים |
חופן גבינה צהובה מגוררת |
1/2 גליל גבינת פרומעז או 100 גרם גבינת מוצרלה, או 100 גרם גבינת "חמד" |
מלח ופלפל |
אופן ההכנה |
- בקערה גדולה מערבבים פסטה, קוטג', ביצים וגבינה צהובה.
- יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומסדרים למעלה את הגבינות הנותרות.
- אופים כ-20 דקות בחום בינוני (180 מעלות) עד שהמאפה מזהיב.
אופציות לגיוון:
- בצל מטוגן אחד ילך טוב במיוחד אם יש לכם שאריות של גבינות בעם בצל מעושן .
- לגבינות עם עשבי תיבול אפשר להוסיף עוד עשבים טריים.
- עגבניות מיובשות, זיתים, אנשובי וצלפים הולכים יופי עם המאפה הזה - כולם ביחד וכל אחד לחוד
| חזרה | | |