שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט תפוחי אדמה ובטטה עם גבינה בולגרית / איילת בן-יוסף


חומרים (4 מנות)
4 תפוחי אדמה טריים
2 בטטות
100 גרם גבינה בולגרית או פטה
1 בצל אדום פרוס לטבעות דקות
1 כף נענע קצוצה (כ-10 עלים)
4 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
אופן ההכנה
  1. מבשלים את תפוחי האדמה והבטטה עד שהם מתרככים, אבל לא יותר מדי, שלא יתפוררו. מקלפים וחותכים לקוביות.
  2. מסדרים בקערת הגשה את הפוחים והבטטות, מעליהם מפזרים את הבצל, מפוררים את הגבינה ומפזרים את הנענע.
  3. בכלי נפרד מערבבים שמן, לימון מלח ופלפל ויוצקים על כל הסלט.


חזרה