סלט פירות קצת אחר
/ איילת בן-יוסף
הפטנט של המתכון הזה הוא הענבים הקפואים - אשר לשלב אותם בעוד מתכונים וגם לאכול ככה סתם בתור מיני-קרטיבים.
|
חומרים (4 מנות)
|
1 ק"ג מלון בשל, שזה בערך 2 מלונים בינוניים |
אשכול גדול ענבים שחורים - מוקפאים מראש |
חופן עלי נענע קצוצים |
3-4 עלי בזיליקום קצוצים |
1 כף דבש או סילאן (אם המלון לא ממש מתוק - אפשר להוסיף יותר) |
2 כפות אלכוהול - ליקר פירות מכל סוג או וודקה |
אופן ההכנה |
בעזרת כף פריזיאן קורצים מהמלון עיגולים. אם אין לכם כף כזאת - אפשר לחתוך את המלון לקוביות קטנות. מערבבים בקערה את כל המרכיבים ומגישים קרררר.
|
חזרה |