שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פסטה קון קרנה / איילת בן-יוסף

מתכון נוסף בסדרת הכל בסיר אחד בשר, שעועית ופסטה.


חומרים (4 מנות)
3 כפות שמן (זית או שמן צמחי אחר)
2 בצלים בינוניים, קצוצים דק
2 שיני שום כתושות
500 גרם בשר בקר טחון
1/2 כפית אבקת צ'ילי (או יותר, אם אוהבים חריף)
1 קופסה שעועית אפויה ברוטב עגבניות
4 עגבניות קלופות וקצוצות
1 חבילת פסטה קונכיות או פנה
4 כפות רוטב סויה
6 כוסות מים (או ציר עוף אם יש)
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
  1. בסיר רחב וגדול מחממים את השמן ומוסיפים את הבצל הקצוץ. מטגנים עד שהבצל מזהיב ומוסיפים את השום.
  2. מוסיפים את הבשר ומטגנים ביחד עם הבצל והשום. דואגים לפורר את הבשר שלא יהיו גושים. מתבלים בצ'ילי. מוסיפים את השעועית והעגבניות ומבשלים ביחד 5 דקות. מוסיפים מים, רוטב סויה ופסטה. מערבבים היטב ומכסים. מבשלים את כל הכבודה כ-10 דקות, עד שהפסטה מוכנה. מגישים מיד. אם לא שומרים כשרות - אפשר להגיש עם מעט גבינה (צ'דר, או כל צהובה אחרת) מעל.

חזרה