|
|
|
|
סלט פסטה וטונה
/ איילת בן-יוסף
|
חומרים (4 מנות)
|
1 חבילה פסטה (פוזילי, קרניים או קונכיות) |
1 קופסת טונה בשמן, מסוננת |
1 בצל אדום קטן, קצוץ דק |
1/2 סלסלה עגבניות שרי חצויות או פרוסות |
1/2 חבילת רוקט |
לרוטב: |
6 כפות שמן זית |
2 כפות מיץ לימון סחוט |
1 כפית מלח |
1/2 כפית פלפל שחור |
אופן ההכנה |
- מבשלים את הפסטה בהתאם להוראות היצרן. בינתיים מפוררים היטב את הטונה בקערה גדולה, מוסיפים בצל, עגבניות ורוקט (אפשר לקצוץ אותו או להשאיר שלם).
- מכינים את הרוטב - מערבבים את כל החומרים בכלי ושומרים.
- כשהפסטה מוכנה מסננים ויוצקים אותה לקערה (עם הטונה והירקות). מערבבים היטב, יוצקים את הרוטב ומכניסים למקרר לצינון חפוז לפני ההגשה.
| חזרה | | |