שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט פסטה וטונה / איילת בן-יוסף


חומרים (4 מנות)
1 חבילה פסטה (פוזילי, קרניים או קונכיות)
1 קופסת טונה בשמן, מסוננת
1 בצל אדום קטן, קצוץ דק
1/2 סלסלה עגבניות שרי חצויות או פרוסות
1/2 חבילת רוקט
לרוטב:
6 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון סחוט
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה

 

  1. מבשלים את הפסטה בהתאם להוראות היצרן. בינתיים מפוררים היטב את הטונה בקערה גדולה, מוסיפים בצל, עגבניות ורוקט (אפשר לקצוץ אותו או להשאיר שלם).
  2. מכינים את הרוטב - מערבבים את כל החומרים בכלי ושומרים.
  3. כשהפסטה מוכנה מסננים ויוצקים אותה לקערה (עם הטונה והירקות). מערבבים היטב, יוצקים את הרוטב ומכניסים למקרר לצינון חפוז לפני ההגשה.

חזרה