שלח להדפסה  
עוגות ועוגיות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגת דבש מטוגנת עם תפוחים / איילת בן-יוסף

עוגה מוכנה מהסופר. הטיגון בחמאה עושה לעוגות האלה רק טוב.


חומרים (4 מנות)
עוגת דבש מוכנה - אפשר גם עוגה שהכנתם בעצמכם ונשארה
50 גרם חמאה ועוד כף
4 תפוחי עץ או אגסים, קלופים וחתוכים ל-8 פלחים
כפית סוכר
2 כפות ברנדי או כל ליקר שיש בבית
אופן ההכנה

 

  1. חותכים את העוגה לפרוסות "מכובדות", מחממים כף חמאה במחבת ומטגנים את פרוסות העוגה משני הכיוונים.
  2. במחבת שניה (כדאי לפעול במקביל כדי שהעוגה תישאר חמה) ממיסים את החמאה הנותרת ומטגנים את התפוחים, מוספים סוכר וברנדי ונותנים לתפוחים להתרכך.
  3. מניחים פרוסת עוגה, עליה מעט תפוחים ויוצקים מרוטב החמאה והברנדי שנשאר במחבת. מגישים מיד.
חזרה