לחם תירס משודרג
/ איילת בן-יוסף
תחליטו אתם אם זה לחם או פשטידה. כך או כך הדבר הזה הולך נהדר עם מרק.
|
חומרים (6 מנות)
|
1.5 כוסות קמח תירס רגיל לא אינסטנט |
1 כף סוכר |
2 כפיות אבקת אפיה |
1 כפית אבקת סודה לשתיה |
1 כפית מלח |
2 ביצים |
1.5 כוסות חלב |
1 כוס גרעיני תירס משומרים, טריים או קפואים |
100 גרם גבינת צ'דר מגוררת |
3 בצלים ירוקים קצוצים דק |
אופן ההכנה |
- מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
- בקערה א' מערבבים את כל החומרים היבשים (קמחים, אבקות, סוכר ומלח). בקערה ב' טורפים ביצים וחלב. יוצקים את תערובת ב' לקערה א' ומערבבים היטב - שלא יהיו גושים. מוסיפים גבינה, תירס ובצל ומערבבים.
- מרפדים תבנית חסינת-אש בנייר אפיה ויוצקים את התערובת. אופים כ-15 דקות, עד שפני המאפה מזהיבים. מגישים פושר.
|
חזרה |