שלח להדפסה  
ירקות וקטניות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

כרובית מוקפצת ברוטב יוגורט / איילת בן-יוסף


חומרים (6 מנות)
1 כרובית גדולה מחולקת לפרחים
1 כף שמן זית
מלח ופלפל שחור
1 גביע יוגורט
1 שן שום קצוצה
כ-10 עלי נענע קצוצים
כמה גבעולי פטרוזיליה או כוסברה, או עירית
אופן ההכנה
  1. מבשלים הכרובית עד שהיא כמעט רכה – הכי טוב במיקרוגל (10 דקות), אבל אפשר גם במים. מסננים היטב.
  2. בינתיים מכינים את הרוטב: מערבבים היטב את כל החומרים, טועמים ומתבלים לפי הצורך.
  3. מחממים מעט שמן בווק וזורקים פנימה את הכרובית. מקפיצים את הכרובית במשך כמה דקות - עד שהיא מקבלת גוון חרוך. מוסיפים מלח ופלפל - זה הכל. מורידים מהאש ומגישים עם הרוטב.

חזרה