|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
כרובית מוקפצת ברוטב יוגורט
/ איילת בן-יוסף
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים (6 מנות)
|
1 כרובית גדולה מחולקת לפרחים |
1 כף שמן זית |
מלח ופלפל שחור |
1 גביע יוגורט |
1 שן שום קצוצה |
כ-10 עלי נענע קצוצים |
כמה גבעולי פטרוזיליה או כוסברה, או עירית |
אופן ההכנה |
- מבשלים הכרובית עד שהיא כמעט רכה – הכי טוב במיקרוגל (10 דקות), אבל אפשר גם במים. מסננים היטב.
- בינתיים מכינים את הרוטב: מערבבים היטב את כל החומרים, טועמים ומתבלים לפי הצורך.
- מחממים מעט שמן בווק וזורקים פנימה את הכרובית. מקפיצים את הכרובית במשך כמה דקות - עד שהיא מקבלת גוון חרוך. מוסיפים מלח ופלפל - זה הכל. מורידים מהאש ומגישים עם הרוטב.
| חזרה | | |