שלח להדפסה  
חג ומועד

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מצות ממולאות בשר / דנה חסיד


חומרים
1 חבילה מצות (שקית אחת מתוך קרטון)
500 גרם בשר טחון
1 בצל קצוץ
מלח ופלפל שחור
צנוברים (לא חובה)
ביצים לטיגון - אפשר להוסיף לביצים ירק כגון כוסברה
אופן ההכנה
  1. מרטיבים היטב את המצות ומניחים בתוך מגבת למספר דקות עד שהמצות רכות וניתן לעבוד בקלות. חותכים את המצות לשניים.
  2. בינתיים מטגנים את הבצל, מוסיפים את הבשר הטחון, מתבלים וממשיכים לבשל עד שהבשר מוכן.
  3. מניחים מעט מתערובת הבשר על חצאי המצות, מגלגלים, טובלים בביצה ומטגנים עד להזהבה.

    הערות: את המילוי אפשר להכין מראש ולשמור במקרר. רצוי להגיש מיד אחרי הטיגון.





חזרה