|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
מצות ממולאות בשר
/ דנה חסיד
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
1 חבילה מצות (שקית אחת מתוך קרטון) |
500 גרם בשר טחון |
1 בצל קצוץ |
מלח ופלפל שחור |
צנוברים (לא חובה) |
ביצים לטיגון - אפשר להוסיף לביצים ירק כגון כוסברה |
אופן ההכנה |
- מרטיבים היטב את המצות ומניחים בתוך מגבת למספר דקות עד שהמצות רכות וניתן לעבוד בקלות. חותכים את המצות לשניים.
- בינתיים מטגנים את הבצל, מוסיפים את הבשר הטחון, מתבלים וממשיכים לבשל עד שהבשר מוכן.
- מניחים מעט מתערובת הבשר על חצאי המצות, מגלגלים, טובלים בביצה ומטגנים עד להזהבה.
הערות: את המילוי אפשר להכין מראש ולשמור במקרר. רצוי להגיש מיד אחרי הטיגון.
| חזרה | | |