שלח להדפסה  
מנות ראשונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

חטיפי נאצ'וס עם צ'וריסו / איילת בן-יוסף


חומרים (6 מנות)
1 שקית "דוריטוס" או נאצ'וס מסוג אחר
1 קופסה רוטב עגבניות לבישול, או סלסה
4-5 נקניקיות צ'וריסו או מרגז
גבינת צ'דר או צהובה אחרת מגוררת
אופן ההכנה
  1. מטגנים את הנקניקיות טיגון זריז. מוציאים והמחבת וחותכים לטבעות.
  2. מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
  3. מסדרים על תבנית אפיה את הנאצ'וס. מניחים מעל כל חטיף כפית סלסה, פרוסת נקניקיה ומפזרים מלמעלה גבינה (לא חובה). אופים כ-10 דקות עד שהגבינה נמסה.

חזרה