|
|
|
|
חטיפי נאצ'וס עם צ'וריסו
/ איילת בן-יוסף
|
חומרים (6 מנות)
|
1 שקית "דוריטוס" או נאצ'וס מסוג אחר |
1 קופסה רוטב עגבניות לבישול, או סלסה |
4-5 נקניקיות צ'וריסו או מרגז |
גבינת צ'דר או צהובה אחרת מגוררת |
אופן ההכנה |
- מטגנים את הנקניקיות טיגון זריז. מוציאים והמחבת וחותכים לטבעות.
- מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
- מסדרים על תבנית אפיה את הנאצ'וס. מניחים מעל כל חטיף כפית סלסה, פרוסת נקניקיה ומפזרים מלמעלה גבינה (לא חובה). אופים כ-10 דקות עד שהגבינה נמסה.
| חזרה | | |