|
|
|
|
עוף ברוטב סילאן וסויה
/ ענת
|
חומרים (4 מנות)
|
4 שוקי עוף טרי |
2 כפות רוטב סויה |
2 שיני שום כתושות |
מלח |
פלפל |
1 לימון סחוט |
5 כפות סילאן |
1/4 כוס שמן זית |
4 תפוחי אדמה |
4 בטטות |
3 גזרים |
אופן ההכנה |
- מערבבים בקערה את מיץ הלימון, המלח והפלפל, הסילאן, השמן, רוטב הסויה והשום.
- מסדרים את חתיכות העוף בתבנית מרובעת.
- חותכים את תפוחי האדמה, הבטטות והגזר לפרוסות ומפזרים בתבנית.
- מורחים את הרוטב שהכנו על העוף והירקות ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות צלזיוס, למשך שעה.
אפשר להוסיף עוד 2 כפות סילאן על העוף לאחר 30 דקות אפייה. מומלץ להגיש על מצע של אורז לבן.
| חזרה | | |