|
|
|
|
לחם בירה ואגוזים
/ איילת בן-יוסף
|
חומרים
|
1 פחית בירה לבנה |
1.5 כוסות קמח תופח מאליו |
2 כפות סוכר |
1 כפית מלח |
100 גרם אגוזים קצוצים |
1 כף שומשום קלוי |
כמה טיפות שמן שומשום (אופציונלי) |
אופן ההכנה |
- מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
- מערבבים בקערה את כל המרכיבים. מעבירים לתבנית אפיה (אינגליש קייק) מרופדת בנייר אפיה וזורים שומשום מעל.
- אופים כ-45 דקות עד שהלחם שחום ומשווע לצאת מהתנור.
| חזרה | | |