שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט החצילים שלי / איילת בן-יוסף

דומה מאוד לסלט החצילים המוכר, אבל עם כמה הבדלים.


חומרים (6 מנות)
3 חצילים שמנמנים
3 שיני שום קצוצות
1 בצל סגול קצוץ דק-דק
3 כפות שמן זית
מלח
אופן ההכנה
  1. קולים את החצילים (כיוון שמדובר כאן בתורות ואסכולות שונות - שכל אחד יקלה איך שהוא אוהב. אני שמה בתבנית בתנור ולא אוהבת להתעסק עם החצילים על האש).
  2. מרוקנים את החציל מקליפתו ומעבירים לקרש חיתוך. קוצצים את החציל בגסות - המרקם צריך להיות גושי-משהו.
  3. מעבירים לקערה ומוסיפים את כל שאר המרכיבים. מערבבים וטועמים - אם לא מספיק עוקץ - מוסיפים עוד שום. מאשפזים במקרר לשעתיים לפחות ומגישים.

חזרה