סלט החצילים שלי
/ איילת בן-יוסף
דומה מאוד לסלט החצילים המוכר, אבל עם כמה הבדלים.
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים (6 מנות)
|
3 חצילים שמנמנים |
3 שיני שום קצוצות |
1 בצל סגול קצוץ דק-דק |
3 כפות שמן זית |
מלח |
אופן ההכנה |
- קולים את החצילים (כיוון שמדובר כאן בתורות ואסכולות שונות - שכל אחד יקלה איך שהוא אוהב. אני שמה בתבנית בתנור ולא אוהבת להתעסק עם החצילים על האש).
- מרוקנים את החציל מקליפתו ומעבירים לקרש חיתוך. קוצצים את החציל בגסות - המרקם צריך להיות גושי-משהו.
- מעבירים לקערה ומוסיפים את כל שאר המרכיבים. מערבבים וטועמים - אם לא מספיק עוקץ - מוסיפים עוד שום. מאשפזים במקרר לשעתיים לפחות ומגישים.
|
חזרה |