פונדו עוף, כבד עוף ונקניקיות
/ איילת בן-יוסף
את הפונדו מגישים עם מטבלים צבעוניים - קישור למתכונים, מצד ימין.
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים (6 מנות)
|
500 גרם חזה עוף |
500 גרם כבד עוף |
1 חבילה (350 גרם) נקניקיות מיני |
שמן לטיגון עמוק |
אופן ההכנה |
- מחממים שמן בתוך סיר הפונדו על הכיריים.
- בינתיים מכינים את כל המצרכים: חותכים את נתחי הבשר, מוציאים ומסדרים הכל בחוץ, כולל תוספות ומטבלים.
- כל סועד משפד על המזלג-שיפוד שלו פיסת בשר וטובל אותה בשמן הרותח. ממתינים כמה דקות, ומשתדלים לא להציץ יותר מדי. שולפים את השיפוד מהשמן וזוללים במהירות.
|
חזרה |