מטבלים צבעוניים לפונדו
/ איילת בן-יוסף
הרעיון במטבלים האלה הוא להשתמש במה שיש בבית. המטבלים הם על בסיס מיונז, אבל באותה מידה ועל פי אותם כללים אפשר להכין מטבלים על בסיס טחינה או גבינה.
|
חומרים (6 מנות)
|
צהובים: מיונז קארי |
2 כפות מיונז |
1 כף מחית קארי הודי |
1 כפית חרדל |
מיונז חרדל: |
כף חרדל גרגירים |
2 כפות חרדל צהוב (רגיל) |
2 כפות מיונז |
1 שן שום כתושה |
ירוקים: מיונז פטרושום |
2 כפות מיונז |
כף צ'ימיצ'ורי או פטרוזיליה קצוצה |
1 שן שום כתושה |
מלח ופלפל |
2 כפות מיונז |
1 כף רוטב פסטו או כף בזיליקום קצוץ |
1 שן שום כתושה |
מלח ופלפל |
מיונז עשבי תיבול: |
2 כפות מיונז |
כף עשבי תיבול קצוצים |
כפית שמן זית |
מלח ופלפל |
אדומים:מיונז פלפלים |
2 כפות מיונז |
פלפל אדום קלוי |
מלח ופלפל טוחנים הכל ביחד במעבד מזון |
מיוקטש |
2 כפות מיונז |
2 כפות קטשופ |
1 בצל קצוץ דק-דק |
ורוד זוהר-מיונז סלק |
2 כפות מיונז |
רבע סלק מבושל(אפשר את אלה שנמכרים מבושלים בוואקום) |
1 שן שום כתושה |
מלח ופלפל טוחנים הכל ביחד במעבד מזון |
ניטרלי/לבן-מיונז שום |
3 כפות מיונז |
4 שיני שום כתושות |
מלח ופלפל |
מיונז שומשום |
2 כפות מיונז |
חצי כפית שמן שומשום |
כף שומשום קלוי |
מלח ופלפל |
אופן ההכנה |
בוחרים מטבל אחד או יותר, מערבבים את כל החומרים ומגישים לצד הפונדו.
|
חזרה |