|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
שק"מיות עם גבינה בולגרית
/ איילת בן-יוסף
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים (6 מנות)
|
1 חבילה קטנה-(350 גרם) קמח תופח מאליו |
1 שמנת מתוקה לבישול |
1 חבילה (200 גרם) מרגרינה |
100 גרם גבינה בולגרית מפוררת |
שומשום או קצח |
אופן ההכנה |
- מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
- שמים בקערה את כל החומרים מלבד הגבינה ומערבבים היטב - עד שמתקבל בצק אחיד. מוסיפים את הגבינה המפוררת ומערבבים שנית. מכניסים לקרור לחצי שעה לפחות.
- בידיים לחות צובטים עיגולי בצק, מגלגלים לכדורים ופוחסים. מניחים על תבנית אפיה וזורים קצח או שומשום. שולחים לרבע שעה לתנור, עד שמזהיב.
| חזרה | | |