|
|
|
|
סלט אבוקדו ואשכולית אדומה
/ איילת בן-יוסף
|
חומרים (6 מנות)
|
1 ראש חסה או שקית של עלי חסה שטופים |
2 אבוקדו |
2 אשכוליות אדומות |
לרוטב: |
1/2 לימון סחוט |
1/4 כוס שמן זית |
1 כף דבש |
מלח ופלפל שחור טחון |
אופן ההכנה |
- את האבוקדו קולפים וחותכים לקוביות. מניחים בקערה וסוחטים מעליו מעט לימון.
- את האשכוליות האדומות מקלפים ומפשיטים מהקרומים, כלומר מפלטים, כך שנשארים רק עם בשר האשכולית ללא כל ממברנה מתווכת
- את כל חומרי הרוטב מערבבים בכלי קטן, ממליחים ומפלפלים וטועמים. אם רוצים מוסיפים עוד קצת דבש.
- על צלחת הגשה מסדרים שכבה של עלי חסה, יוצקים מחצית מהרוטב ומערבבים. מוסיפים את האשכוליות והאבוקדו ומערבבים. יוצקים מלמעלה את שארית הרוטב ומגישים.
| חזרה | | |