שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט אבוקדו ואשכולית אדומה / איילת בן-יוסף


חומרים (6 מנות)
1 ראש חסה או שקית של עלי חסה שטופים
2 אבוקדו
2 אשכוליות אדומות
לרוטב:
1/2 לימון סחוט
1/4 כוס שמן זית
1 כף דבש
מלח ופלפל שחור טחון
אופן ההכנה
  1. את האבוקדו קולפים וחותכים לקוביות. מניחים בקערה וסוחטים מעליו מעט לימון.
  2. את האשכוליות האדומות מקלפים ומפשיטים מהקרומים, כלומר מפלטים, כך שנשארים רק עם בשר האשכולית ללא כל ממברנה מתווכת
  3. את כל חומרי הרוטב מערבבים בכלי קטן, ממליחים ומפלפלים וטועמים. אם רוצים מוסיפים עוד קצת דבש.
  4. על צלחת הגשה מסדרים שכבה של עלי חסה, יוצקים מחצית מהרוטב ומערבבים. מוסיפים את האשכוליות והאבוקדו ומערבבים. יוצקים מלמעלה את שארית הרוטב ומגישים.

חזרה