שלח להדפסה  
תוספות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ברוקולי ופטריות מוקפצים / איילת בן-יוסף


חומרים (6 מנות)
1 סלסלת פטריות שמפיניון
1 ק"ג ברוקולי טרי
2 שיני שום קצוצות
2 כפות שמן זית
עלים מ-2 ענפי טימין
פלפל שחור
אופן ההכנה
  1. פורסים את הפטריות לפרוסות דקות לאורך. מפרקים את הברוקולי לפרחים ואת הגבעול הקשה קוצצים לקוביות.
  2. בווק או מחבת גדולה מחממים שמן ומטגנים פטריות. מוסיפים שום ומקפיצים עוד כמה דקות. מוסיפים ברוקולי (פרחים וקוביות), סויה וטימין ומקפיצים את הכל ביחד. סוגרים עם מכסה ומניחים להתבשל כ-5 דקות. טועמים ומתבלים. כשהברוקולי רך מורידים מהאש ומגישים.

חזרה