קציצות טונה
/ איילת בן-יוסף
לקציצות הללו אפשר הוסיף עוד ירקות, גם כאלה שנשארו מהמרק שחבל לזרוק.
|
חומרים (6 מנות)
|
2 קופסאות טונה (במים או בשמן) |
1 תפוח אדמה גדול, מבושל |
1 בצל קצוץ דק |
1 כף קטשופ |
1 כף חרדל |
1 ביצה |
1 קופסאת שימורי תירס קטנה (330 גרם) |
2-3 כפות קמח מצה או פירורי לחם |
1 כפית מלח |
שמן לטיגון |
אופן ההכנה |
- בקערה גדולה מועכים את תפוח האדמה. מוסיפים טונה, בצל, ביצה, קטשופ, חרדל ומלח - מערבבים היטב.
- מחממים שמן במחבת ומוסיפים גרגרי תירס לתערובת ו מערבבים.
- בידיים לחות יוצרים כדורים פחוסים (כ-15 קציצות גדולות) ומטגנים משני הצדדים עד שמזהיב.
|
חזרה |