שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגת תותים וקצפת / טובה


חומרים (8 מנות)
6 חלבונים
1 חבילת פודינג וניל
1 כוס + 3 כפות סוכר
2 מיכלי שמנת מתוקה
1 סלסלת תותים
1 חבילת ג'לי בזק בטעם תות
אופן ההכנה
  1. מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר, עד לקבלת נוקשה. מוסיפים את הפודינג וממשיכים להקציף כ-2 דקות.
  2. יוצקים את התערובת לתבנית מס' 26, משומנת.
  3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כ-20 דק' עד שהבסיס נהיה זהוב (הבסיס עלול לתפוח אל דאגה- הוא יורד).
  4. מקציפים את השמנת המתוקה עם 3 כפות סוכר ויוצקים על הבסיס. מעבירים למקרר לשעתיים לפחות.
  5. לאחר הקירור מעטרים בתותים, מכינים את הג'לי לפי ההוראות שעל האריזה ויוצקים מעל. מקררים היטב.

    - אפשר להחליף את התותים בפירות אחרים.



חזרה