|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
עוגת תותים וקצפת
/ טובה
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים (8 מנות)
|
6 חלבונים |
1 חבילת פודינג וניל |
1 כוס + 3 כפות סוכר |
2 מיכלי שמנת מתוקה |
1 סלסלת תותים |
1 חבילת ג'לי בזק בטעם תות |
אופן ההכנה |
- מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר, עד לקבלת נוקשה. מוסיפים את הפודינג וממשיכים להקציף כ-2 דקות.
- יוצקים את התערובת לתבנית מס' 26, משומנת.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כ-20 דק' עד שהבסיס נהיה זהוב (הבסיס עלול לתפוח אל דאגה- הוא יורד).
- מקציפים את השמנת המתוקה עם 3 כפות סוכר ויוצקים על הבסיס. מעבירים למקרר לשעתיים לפחות.
- לאחר הקירור מעטרים בתותים, מכינים את הג'לי לפי ההוראות שעל האריזה ויוצקים מעל. מקררים היטב.
- אפשר להחליף את התותים בפירות אחרים.
| חזרה | | |