|
|
|
|
פסטו עגבניות מיובשות וריחן
/ פיליס גלזר
|
חומרים
|
2-1.5 כוסות ריחן |
2.5 כפות עגבניות מיובשות בשמן, קצוצות דק |
2.5 שיני שום פרוסות |
8 כפות גבינת פרמזן מיובשת, מגוררת |
1/3 כוס צנוברים |
1/2 כוס שמן זית |
מלח ופלפל שחור |
אופן ההכנה |
במעבד מזון מערבבים ריחן, עגבניות, שום, גבינה וצנוברים, וטוחנים קלות. בזמן שהמכונה פועלת, יוצקים פנימה שמן זית בהדרגה. מתבלים במלח ופלפל וממשיכים לטחון עד למרקם הרצוי.
| חזרה | | |