|
|
|
|
סלט כרוב וענבים
/ פיליס גלזר
|
חומרים (4 מנות)
|
4 כוסות כרוב חתוך דק (1 ראש קטן) |
1/2 כוס בצל ירוק (לבן וחלק מהירוק) פרוס דק |
1 גבעול סלרי חתוך דק |
2 כוסות ענבים ירוקים או אדומים (חצויים אם גדולים) |
3/4 כוס יוגורט סמיך |
2-3 כפות תרכיז מיץ תפוזים |
1 כף דבש |
2 אגסים פרוסים |
מלח ופלפל שחור |
1/4 כוס שקדים מולבנים קלויים |
2-1 כפות זנגוויל מסוכר |
אופן ההכנה |
- בקערה גדולה מערבבים כרוב, בצל ירוק, סלרי וענבים. אם לא מגישים מיד, מכסים בניילון נצמד ומקררים. לפני ההגשה, קולים את השקדים במחבת יבשה עד שמוזהבים.
- בקערה קטנה, מערבבים יוגורט, תרכיז תפוזים ודבש. חותכים את האגסים לרבעים, פורסים דק ומוסיפים לתערובת היוגורט. מתבלים במלח ופלפל ויוצקים על הסלט. מקשטים בשקדים וג'ינג'ר ומגישים.
| חזרה | | |