|
|
|
|
קוקטיל ווקמה וסרטנים
/ פיליס גלזר
|
חומרים (4 מנות)
|
250 גרם בשר סרטנים או תחליף בשר סרטנים כשר של "שף הים" |
2 כפיות שמן שומשום כהה |
2 כפיות חומץ אורז |
1 כף מירין (יין יפאני מתוק, אם לא מצאתם באחת ממכולות המזרח הרחוק, השתמשו ביין לבן חצי יבש) |
4 עלי חסה אדומה או "בייבי גרין" |
1/2 כוס אצת ווקמה (מסוננת אחרי השרייה של חצי שעה במים קרים) |
1 לימון חתוך לרבעים |
אופן ההכנה |
מפוררים את בשר הסרטנים או התחליף ומערבבים עם שמן, חומץ ומירין. בכוסות קוקטייל מקוררות מניחים עלה חסה אדומה, ¼ מהווקמה ו-¼ מבשר הסרטנים. מקשטים עם ¼ לימון על כל כוס.
| חזרה | | |