שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מקרוני עם גבינה ודבש / רותי קינן


חומרים (6 מנות)
250 גרם מקרוני מבושלים, קרים
3 ביצים מופרדות
2 כפות דבש
2 גביעי גבינת קוטג'
1 גביע שמנת חמוצה
מלח ופלפל לבן
1 כוס פירורי לחם
אופן ההכנה
  1. מחממים את התנור לחום בינוני גבוה (190 מעלות צלזיוס). טורפים בקערה את החלמונים עם הדבש, המרגרינה, הקוטג' והשמנת. מתבלים במלח ובפלפל.
  2. מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומקפלים לתערובת הגבינה ביחד עם המקרוני המבושלים. יוצקים לתבנית, מפזרים מעל את פירורי הלחם ומעט חמאה ואופים כ-45 דקות


חזרה