|
|
|
|
עוף בבייקון
/ מור
|
חומרים (5 מנות)
|
5 שוקי עוף |
10 פרוסות בייקון |
4 כפות מיונז |
כפות חרדל 3 |
1 כפית סוכר |
1/2 כפית מלח |
1 כפית חמאה |
10 פטריות שמפיניון פרוסות |
1 בצל גדול, פרוס |
5 כפות יין לבן לבישול |
אופן ההכנה |
- מערבבים בקערה את המיונז, החרדל, המלח והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. מורחים את שוקי העוף בתערובת ועוטפים אותם בבייקון (לפחות שתי פרוסות לשוק). מעבירים לתבנית תנור משמונת.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות צלזיוס במשך כ-25 דקות, או עד שהעוף מוכן.
- מכינים את הרוטב: ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים את הבצל והפטריות עד שהם מזהיבים. מוסיפים את היין וממשיכים לבשל על להבה נמוכה כ-5 דקות.
- כשהעוף מוכן, יוצקים עליו את הרוטב ומגישים. רצוי להגיש על אורז לבן.
| חזרה | | |