שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קבב יוגוסלבי / רותי קינן


חומרים (6 מנות)
1 ק"ג בשר בקר טחון
1 בצל קצוץ דק
2 ביצים
1/4 כוס יין אדום יבש
מלח ופלפל
מעט שמן
אופן ההכנה
  1. מניחים את הבשר הטחון בקערה ומערבבים לתוכו בעזרת הידיים את יתר החומרים, למעט השמן. מצננים במקרר כשעה.
  2. בידיים לחות מעט, צרים 24 קציצות קטנות בצורת גלילים פחוסים ומשפדים על 6 שיפודים (4 על כל שיפוד).
  3. מושחים על הקבב מהשמן וצולים על גריל פתוח או מתחת לגריל של התנור, עד שמשחים מכל הצדדים. מושחים מדי פעם בשמן במהלך הצלייה.


חזרה