|
|
|
|
קבב יוגוסלבי
/ רותי קינן
|
חומרים (6 מנות)
|
1 ק"ג בשר בקר טחון |
1 בצל קצוץ דק |
2 ביצים |
1/4 כוס יין אדום יבש |
מלח ופלפל |
מעט שמן |
אופן ההכנה |
- מניחים את הבשר הטחון בקערה ומערבבים לתוכו בעזרת הידיים את יתר החומרים, למעט השמן. מצננים במקרר כשעה.
- בידיים לחות מעט, צרים 24 קציצות קטנות בצורת גלילים פחוסים ומשפדים על 6 שיפודים (4 על כל שיפוד).
- מושחים על הקבב מהשמן וצולים על גריל פתוח או מתחת לגריל של התנור, עד שמשחים מכל הצדדים. מושחים מדי פעם בשמן במהלך הצלייה.
| חזרה | | |