שלח להדפסה  
תוספות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

תבשיל עכוב / רותי קינן


חומרים (6 מנות)
צרור בצל ירוק 
1 ק"ג עכוב (ערכובית הגליל)
1/4 כוס שמן זית 
מלח ופלפל 
מיץ מ-1/2 לימון
אופן ההכנה
1. מנקים את הבצלים וקוצצים דק. קולפים את גבעולי העכוב וחותכים לפיסות של 2-3 ס"מ.

2. מחממים את השמן בסיר או מחבת ומטגנים את הבצלים עד שמתרככים מעט. מוסיפים את העכוב ומכסים במים. מתבלים במלח ופלפל, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-30 דקות או עד שהעכוב רך מאוד. 3. מטפטפים את מיץ הלימון על התבשיל. מגישים חם או קר.





חזרה