שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט טאבולה / מיכל שרון


חומרים (6 מנות)
200 גרם חיטה גרוסה גס (בורגול)
3 עגבניות בינוניות
5 בצלים ירוקים
1 צרור עלי פטרוזיליה קצוצים (כ-1/4 כוס דחוסה)
2 כפות עלי נענע קצוצים
מיץ מ-1 לימון
2 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
  1. שורים את הבורגול במים כ-15 דקות. סוחטים היטב (במסננת דקה) ומעבירים לקערה.
  2. חותכים את העגבניות לקוביות קטנות, קוצצים את הבצל ומוסיפים לסלט ביחד עם עשבי התיבול, מיץ הלימון, השמן, המלח והפלפל. מערבבים ומצננים לפני ההגשה.


חזרה