|
|
|
|
סלט טאבולה
/ מיכל שרון
|
חומרים (6 מנות)
|
200 גרם חיטה גרוסה גס (בורגול) |
3 עגבניות בינוניות |
5 בצלים ירוקים |
1 צרור עלי פטרוזיליה קצוצים (כ-1/4 כוס דחוסה) |
2 כפות עלי נענע קצוצים |
מיץ מ-1 לימון |
2 כפות שמן זית |
1/2 כפית מלח |
פלפל שחור |
אופן ההכנה |
- שורים את הבורגול במים כ-15 דקות. סוחטים היטב (במסננת דקה) ומעבירים לקערה.
- חותכים את העגבניות לקוביות קטנות, קוצצים את הבצל ומוסיפים לסלט ביחד עם עשבי התיבול, מיץ הלימון, השמן, המלח והפלפל. מערבבים ומצננים לפני ההגשה.
| חזרה | | |