שלח להדפסה  
לחם ומאפים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

חלה של לאה אטלי / פיליס גלזר


חומרים
1 ק"ג קמח לבן
50 גרם שמרים
10 כפות סוכר
4 כפיות שמן
3/4 כוס שמן
1.5 מים
אופן ההכנה
  1. לשים את החומרים, מוסיפים מים בהדרגה ומתפיחים כשעה.
  2. לאחר ההתפחה חותכים את הבצק באמצע, מעצבים את הצורה המבוקשת ומתפיחים שעה נוספת.
  3. מורחים בביצה. אפשר לעטר בפרג או בצימוקים.
  4. שמים בתבנית משומנת ואופים בתנור מחומם ל-180 מעלות כ-25 דקות, או עד שמזהיב.


חזרה