|
|
|
|
חלה של לאה אטלי
/ פיליס גלזר
|
חומרים
|
1 ק"ג קמח לבן |
50 גרם שמרים |
10 כפות סוכר |
4 כפיות שמן |
3/4 כוס שמן |
1.5 מים |
אופן ההכנה |
- לשים את החומרים, מוסיפים מים בהדרגה ומתפיחים כשעה.
- לאחר ההתפחה חותכים את הבצק באמצע, מעצבים את הצורה המבוקשת ומתפיחים שעה נוספת.
- מורחים בביצה. אפשר לעטר בפרג או בצימוקים.
- שמים בתבנית משומנת ואופים בתנור מחומם ל-180 מעלות כ-25 דקות, או עד שמזהיב.
| חזרה | | |