|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
שעועית אפויה נוסח בוסטון
/ פיליס גלזר
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים (2 מנות)
|
1 קופסת שעועית לבנה אפויה ברוטב עגבניות (רצוי מתוצרת היינץ) |
8 נקניקיות סויה פרוסות |
1 כף מולסה |
1 כף קטשופ ללא חומר משמר |
1 עגבניה קלופה וקצוצה דק |
תוספות: |
אבקת חרדל וג'ינג'ר קצוץ |
אופן ההכנה |
- מערבבים את כל החומרים מלבד העגבניה, מכסים ומבשלים על אש קטנה מאוד, עד שהתערובת חמה והנקניקיות מוכנות. בוחשים מדי פעם.
- שתי דקות לפני סיום הבישול מערבבים פנימה את העגבניה הקצוצה (כדי לשמור על הוויטמין C ומגישים. מבוגרים יכולים לתבל את התוצאה הסופית באבקת החרדל והג'ינג'ר מניסיוני, ילדים לא ממש מתים על השילוב.
| חזרה | | |