|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
עוגיות שיבולת שועל וצימוקים
/ פיליס גלזר
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
100 גרם חמאה מומסת |
1/2 כוס סוכר |
1/2 כוס מולסה |
1 ביצה |
1 כפית תמצית וניל טבעי |
3/4 כוס קמח |
1 כפית קינמון |
1/2 כפית מלח |
1/2 כפית אבקת סודה |
3 כוסות שיבולת שועל להכנה מהירה |
1 כוס צימוקים |
אופן ההכנה |
- מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה משומן.
- טורפים את החמאה, הסוכר והמולסה עד לקבלת תערובת אווירית, ואז טורפים פנימה את הביצה והווניל. מנפים יחד את הקמח, הקינמון, המלח והסודה ומוסיפים לתערובת. בוחשים פנימה את שיבולת השועל והצימוקים.
- יוצרים כדורים מהתערובת, או מטילים כפיות מלאות ממנה על התבנית ומשטחים.
- אופים 10-12 דקות. מצננים על רשת.
| חזרה | | |