שלח להדפסה  
עוגות ועוגיות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגיות שיבולת שועל וצימוקים / פיליס גלזר


חומרים
100 גרם חמאה מומסת
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מולסה
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל טבעי
3/4 כוס קמח
1 כפית קינמון
1/2 כפית מלח
1/2 כפית אבקת סודה
3 כוסות שיבולת שועל להכנה מהירה
1 כוס צימוקים
אופן ההכנה
  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה משומן.
  2. טורפים את החמאה, הסוכר והמולסה עד לקבלת תערובת אווירית, ואז טורפים פנימה את הביצה והווניל. מנפים יחד את הקמח, הקינמון, המלח והסודה ומוסיפים לתערובת. בוחשים פנימה את שיבולת השועל והצימוקים.
  3. יוצרים כדורים מהתערובת, או מטילים כפיות מלאות ממנה על התבנית ומשטחים.
  4. אופים 10-12 דקות. מצננים על רשת.


חזרה