|
|
|
|
גבינת חצילים
/ דנה חסיד
|
חומרים
|
1 גביע גבינה לבנה 9% |
חציל בינוני |
4 שיני שום קצוצות |
1/4 כוס עירית או שמיר - קצוצים |
מלח לפי הטעם |
מעט לימון |
אופן ההכנה |
- קולים את החציל על להבהת הגז עד שהוא מתרכך, ממתינים שיתקרר מעט, מניחים על קרש עץ ומוציאים את התוכן שלו בכף עץ - חשוב להשתמש רק בכף עץ, ולא מתכת, כדי לשמור על צבע החציל הלבן.
- מועכים מעט את תוכן החציל ומערבבים עם כל שאר החומרים. אפשר להוסיף מעט פלפל אדום קצוץ דק מאד בעיקר בשביל הצבע. הגבינה תישמר במקרר עד שלושה ימים.
| חזרה | | |