|
|
|
|
פאי תפוחים וקרנברי
/ פיליס גלזר
|
חומרים
|
6 תפוחים גדולים (עדיף ירוקים חמוצים) |
1/2 כוס מעדן חמוציות (קרנברי) משומר (ברשתות השיווק) |
1/2 כוס סוכר חום |
1/2 כוס קמח (אפשר קמח מלא מנופה) |
1/2 כוס שיבולת שועל (קוואקר) |
100 גרם חמאה קרה |
1/2 כפית קינמון |
אופן ההכנה |
- מקלפים את התפוחים וחותכים לפלחים לא עבים. מערבבים עם מעדן קרנברי והקינמון ושמים בתבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ משומנת.
- בקערה נפרדת, מערבבים את יתרת החומרים עד לקבלת פירורים.
- מפזרים על התפוחים ובעזרת האצבעות, מחדירים קצת לשכבת התפוחים העליונה.
- אופים ב-190 מעלות צלזיוס 30-35 דקות.
מומלץ להגיש חם עם גלידה וניל או שמנת 15%.
| חזרה | | |