שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פאי תפוחים וקרנברי / פיליס גלזר


חומרים
6 תפוחים גדולים (עדיף ירוקים חמוצים)
1/2 כוס מעדן חמוציות (קרנברי) משומר (ברשתות השיווק)
1/2 כוס סוכר חום
1/2 כוס קמח (אפשר קמח מלא מנופה)
1/2 כוס שיבולת שועל (קוואקר)
100 גרם חמאה קרה
1/2 כפית קינמון
אופן ההכנה
  1. מקלפים את התפוחים וחותכים לפלחים לא עבים. מערבבים עם מעדן קרנברי והקינמון ושמים בתבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ משומנת.
  2. בקערה נפרדת, מערבבים את יתרת החומרים עד לקבלת פירורים.
  3. מפזרים על התפוחים ובעזרת האצבעות, מחדירים קצת לשכבת התפוחים העליונה.
  4. אופים ב-190 מעלות צלזיוס 30-35 דקות.

 

מומלץ להגיש חם עם גלידה וניל או שמנת 15%.


חזרה