שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

בראוניס שוקולד לבן / דליה רנו, מתוך "הספר המתוק של על השולחן"


חומרים
500 גרם שוקולד לבן קצוץ
75 גרם חמאה רכה
3 ביצים
170 גרם סוכר
180 גרם קמח תופח
קורט מלח
180 גרם אגוזי לוז קלויים, קלופים וקצוצים דק
1 כפית תמצית וניל
כלים:
1 תבנית מלבנית בגודל 27 ס"מ על 17 ס"מ
אופן ההכנה
  1. בבאן מארי (קערה המונחת מעל סיר עם מים רותחים ובתוכה השוקולד), ממיסים 100 גרם שוקולד לבן עם חמאה.
  2. במיקסר מערבלים את הביצים עם סוכר, עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
  3. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
  4. מוסיפים את תערובת הביצים לשוקולד המומס, מוסיפים קמח ומלח, ומערבבים יחד.
  5. מקפלים את יתרת השוקולד הקצוץ ואת האגוזים לתוך התערובת, ומוסיפים תמצית וניל.
  6. יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-30 דקות.
חזרה