|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
ריבת עגבניות שרי
/ פיליס גלזר
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
1 ק"ג עגבניות שרי |
700 גרם סוכר |
מעט זנגביל |
אופן ההכנה |
- מחממים שמן ומכניסים את העגבניות לכמה שניות.
- מקלפים את העגבניות ומערבבים עם הסוכר והזנגביל. מבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי ובוחשים מדי פעם. לבדיקה, מוציאים בכפית מעט ריבה – אם היא נקרשה, סימן שהריבה מוכנה.
| חזרה | | |