מעדן פפאיה פיקנטי
/ פיליס גלזר
אפשר להגיש כסלט או בתוך טורטיאס
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים (2 מנות)
|
1 פפאיה חתוכה לקוביות |
1 אבוקדו חתוך לקוביות או כדורים |
לרוטב: |
1/2 כוס מיץ אננס או פרי טרופי אחר |
1 כפית שמן זית |
1 כפית מיץ לימון |
רוטב צ'ילי לפי הטעם |
קורט ציפורן |
אופן ההכנה |
בעזרת כף מיוחדת, קורצים עיגולים מהאבוקדו ושמים בקערה (אם אין, אפשר פשוט לחתוך את האבוקדו לקוביות). מערבבים עם קוביות הפפאיה. מערבבים יחד את החומרים ויוצקים על הפירות.
|
חזרה |