שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מעדן פפאיה פיקנטי / פיליס גלזר

אפשר להגיש כסלט או בתוך טורטיאס


חומרים (2 מנות)
1 פפאיה חתוכה לקוביות
1 אבוקדו חתוך לקוביות או כדורים
לרוטב:
1/2 כוס מיץ אננס או פרי טרופי אחר
1 כפית שמן זית
1 כפית מיץ לימון
רוטב צ'ילי לפי הטעם
קורט ציפורן
אופן ההכנה
בעזרת כף מיוחדת, קורצים עיגולים מהאבוקדו ושמים בקערה (אם אין, אפשר פשוט לחתוך את האבוקדו לקוביות). מערבבים עם קוביות הפפאיה. מערבבים יחד את החומרים ויוצקים על הפירות.


חזרה