שלח להדפסה  
מנות ראשונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מאפה גבינת עיזים ופורטבלו / פיליס גלזר


חומרים (6 מנות)
6 פטריות פורטובלו גדולות
100 גרם גבינת עיזים "תום" מגוררת
100 מ"ל שמנת מתוקה
1 ביצה
1 כף קמח
3 גבעולי בצל ירוק
3 כפות שמן זית
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את הגבינות, השמנת, הביצה, הקמח, הבצל הקצוץ, הפלפל ושמן הזית. מושחים את הפטריות במעט שמן זית וממלאים בגבינות. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות צלזיוס ואופים עד שהפטריות חמות והמלית יציבה. מומלץ להגיש עם סלט ארוגולה.


חזרה