|
חומרים (4 מנות)
|
4 כוסות עלים ירוקים זעירים (כדאי "ביבי מיקס" המרכולים) |
1 ראש חסה (עדיף חסה משי) מפורק ושטוף |
3 תפוחים בינוניים ( או אפרסקים), פרוסים |
1 גליל גבינת "בושרון" פרוס |
2-3 כפות שומשום |
שמן זית לטיגון |
4-8 פרחי כובע הנזיר לא מרוססים לרוטב(להשיג אצל הירקנים, או הכי נחמד: פשוט לגדל לבד) |
לרוטב:3 כפות שמן זית |
1 כף חומץ בלסמי או חומץ פטל |
1/2 1 כפית חרדל מוכן (עדיף דיזו'ן עם גרגירים) |
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם |
אופן ההכנה |
"ביבי מיקס" לרוב שטופים. רצוי לבדוק, או לשטוף ולייבש. שוטפים ומיבשים היטב את החסה. מערבבים את העלים, החסה והתפוחים.
מערבים את החומרים לרוטב ושמים בצד.
פורסים את הגבינה ל - 12 פרוסת וטובלים בשומשום. מחממים במחבת זמן שית ומטגנים עד הזהבה. מניחים 3 פרוסות על כל סלט ומזליפים רוטב. מקשטים בפרחים.
|
חזרה |